Technológia | keményfém fűrésztárcsa

Fő profilunk a standard és egyedi méretű keményfém fűrésztárcsa gyártás. Ázsiai kooperációs partnerünk több mint 20 éves tapasztalattal bír a keményfém fűrésztárcsa gyártás területén. A gyártó beszállítója többek között a Foxconn (Apple iPhone gyártó), Oppo és Vivio nagyvállaltoknak. Bátran vesszük fel a versenyt – minőségben és árban is – az összes európai és amerikai gyártóval, ez idáig nem leltünk versenytársra.

Díjmentes tesztszerszámot biztosítunk, maximum két hetes szállítási határidővel dolgozunk, megmunkálásban jártas technológusainkkal segítünk kiválasztani a gyártáshoz szükséges legmegfelelőbb kialakítást, továbbá garanciát vállalunk minden termékünkre.

Tetszőleges külső és belső átmérővel, akár 0,1mm-es vastagságban, tetszőleges élszámmal, szöggel, bevonattal, vagy bevonat nélkül készítjük el Önnek elsősorban keményfém alapanygból a fűrésztárcsákat, már 10db-tól is. Legnagyobb sikerünket egy amerikai tulajdonú nagyvállalat, magyarországi üveg formagyártással foglalkozó leányvállalatánál értük el. Az általunk javasolt éltípussal háromszoros éltartam növekedést értünk el a korábbi beszállítóhoz képest úgy, hogy a fűrésztárcsák ára közel 60%-kal kedvezőbb volt.